Grander Play ECO – jedan od najdugovječnijih luksuznih modela tvrtke Tutek koja ima 50 godina iskustva u proizvodnji dječjih kolica. Redizajnirani model sada su elegantna i moderna kolica. Osigurana je maksimalna udobnost i sigurnost djeteta.

Set 3u1 sadrži:

konstrukciju s kotačima i shopping košarom, sportski dio, košaru za novorođenče i autosjedalicu. Tu je još zimska navlaka za sva tri elementa, te torba/ruksak za mame. Torbu/ruksak možete okačiti na kolica, nositi preko ramena ili kao ruksak. Ručka za upravljanje obložena je kvalitetnom eko ​​kožom, podesiva po visini u nekoliko položaja. Kolica pokreću veliki kotači sa zračnicama. Prednji se rotiraju za 360 stupnjeva, uz sustav zaključavanja u ravni položaj. Kočioni sustav Grander Play ECO istovremeno blokira stražnje kotače uz koje je ugrađen i učinkovit sustav amortizera. Pomoć roditeljima je shopping košara s dozvoljenim opterećenjem do 5 kg.

Bitna karakteristike modela su izuzetno kompaktne dimenzije sklopljene konstrukcije, a dodatna kompaktnost osigurava se skidanjem svih kotača. Konstrukcija ima i ugrađen mehanizam protiv neželjenog sklapanja. Na ručku s desne strane dolazi pretinac za bočicu. Brzo i jednostavno postavljanje košare na okvir uz prikladan klik sustav u oba smjera. Unutarnji dijelovi su od visokokvalitetnog pamuka. Udoban madrac sa skidivom navlakom od 100% pamuka. Zimska navlaka štiti dijete u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Nadstrešnica je podesiva s velikim prostorom za ventilaciju s mrežom protiv insekata. Košara ima četiri preklopne nogice za stabilno postavljanje na tlo. Ručka za nesmetano nošenje skrivena je ispod patentnog zatvarača.

Sportski dio:

ima mogućnost montiranja u oba smjera kretanja. Brza i jednostavna montaža uz klik sustav. Pet položaja naslona, uključujući nulti ili ležeći. Duboka nadstrešnica s opcijom proširenja pomoću patentnog zatvarača. Odvojiva sigurnosna barijera prekrivena kvalitetnom eko kožom. Mekana podloga za sjedalo. Zimska navlaka štititi dijete kod loših vremenskih uvjeta. Oslonac za nogice podesiv po visini. Sigurnosni pojas s uporištem u pet točaka ima mekane jastučiće. Autosjedalica je namijenjena djeci do 13 kg (Grupa 0+), izrađena je u skladu sa EU sigurnosnom normom ECE 44/04. Posjeduje dodatni jastučić za novorođenče i sigurnosni pojas s uporištima u 3 točke, te ručku za nošenje. Jednostavna za instalaciju adapterima na konstrukciju kolica. Montaža uvijek u smjeru suprotnom od smjera vožnje uz pričvršćivanje sigurnosnim pojasom automobila.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.