4BABY Moody su kolica namijenjena djeci od 6 mjeseci do 22 kg težine, izrađena u skladu s europskim sigurnosnom normom EN1888:2018, te posjeduju dvogodišnje jamstvo.

Zahvaljujući prednjim i stražnjim amortizerima Moody su savršena za gradske pločnike. također i za šetnje u prirodi po neravnim terenima jer uvijek osiguravaju maksimalan komfor za malene.

Prednji kotači su okretni za 360°, a moguće ih je i jednostavno zaključati u ravni položaj. Čvrsta konstrukcija dizajnirana je kako bi se kolica brzo i lako sklapala zajedno sa sjedalom.

Podesivi sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka i uklonjiva prednja sigurnosna barijera osiguravaju dijete u vožnji. Produženi baldahin štiti vašu bebu od sunca, vjetra i kiše. Prozirni prozorčić na stražnjoj strani baldahina omogućuje promatranje bebe dok je u kolicima. Naslon je podesiv u više položaja uključujući i nulti ili ležeći. Oslonac za nogice također možete prilagoditi u nekoliko položaja kako vaše dijete treba. Podešavanje visine upravljača pomoći će u udobnoj svakodnevnoj uporabi kolica. Prošivena zimska navlaka za noge grijati će dječja stopala tijekom hladnog vremena.

Ispod sjedala nalazi se i prostrana shopping košara, a na konstrukciji praktičan pretinac za bočicu.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar