Lagana i kompaktna sportska kolica 4BABY Atomic izrađena su u skladu s europskom sigurnosnom normom EN1888:2012. Namijenjena djeci do 15 kg, te posjeduju dvogodišnje jamstvo.

Aluminijska konstrukcija dizajnirana je kako bi omogućila jednostavno i brzo sklapanje. Naslon kolica moguće je pomoću remena na stražnjoj strani podešavati u neograničen broj položaja do nultog ili ležećeg. Podesivi su i ručka za upravljanje, te oslonac za nogice. Prednja zaštitna barijera i ručka za upravljanje imaju presvlaku od eko-kože radi lakše održavanja.

Kotači od mekane EVA pjene dolaze s ugrađenim amortizerima. Na stražnjima je ugrađena nožna kočnica, dok prednji imaju opciju zaključavanja u ravni položaj. Veliki podesivi krović odlična je zaštita od sunca, a za hladnije i vjetrovitije dane tu je i topla zimska navlaka.

Atomic sportska kolica imaju po visini podesiv sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka i zaštitnim jastučićima. Na samom sjedalu se nalazi i dodatni umetak za novorođenče koji se lako ukloni po potrebi za veće dijete. Prednja zaštitna barijera također se jednostavno može ukloniti i vratiti na mjesto po potrebi.

Ispod sjedala je prostrana košara za stvari, a na konstrukciji je praktičan pretinac za bočicu, te sigurnosni mehanizam protiv neželjenog rasklapanja u transportu.

Uz kolica dolaze adapteri za Maxi Cosi autosjedalicu – jaje koju možete montirati na konstrukciju. Ova kolica su odlična opcija za roditelje koji traže povoljnu varijantu 2u1. Prije nego se odlučite na kupnju, a već ste nabavili Maxi Cosi autosjedalicu svakako nas kontaktirajte kako bi utvrdili hoće li adapteri odgovarati za Vaš model. Adapteri su namijenjeni za više Maxi Cosi modela, ali ne sve.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Show sidebar

4BABY Atomic Red + adapteri Maxi Cosi

179,95 

4BABY Atomic Turkus + adapteri Maxi Cosi

Original price was: 179,95 €.Current price is: 129,95 €.