Sigurnost kupovanja

carobnjakov-sesir.com koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje. Plaćanje u realnom vremenu. Plaćanje kreditnim i debitnim karticama, te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama. To potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Prema PCI DSS regulativi trgovcima je dozvoljeno uzimati, pohranjivati i prosljeđivati osjetljive kartične podatke jedino u slučaju da su nositelji certifikata o sukladnosti sa propisanim standardima. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) je skup pravila i smjernica koje definira globalno PCI DSS vijeće, a koje se sastoji od svih relevantnih kartičnih kuća.

Sigurnost kupovanja

Kartično plaćanje je moguće kreditnim i debitnim karticama. VISA, VISA Premium, Maestro i MasterCard PBZ d.d., te VISA; Maestro i MasterCard Zagrebačke banke d.d.

Jednokratno: VISA, VISA Premium, Maestro, MasterCard

Na rate (2-12 rata): VISA, VISA Premium i Maestro PBZ d.d., VISA i Maestro Zagrebačke banke d.d.

Monri WSPay je prvi u Hrvatskoj, ali i u Europi uveo sigurno online plaćanje već 2004. kao prvi Internet Payment Gateway u Europi. Do danas smo prerasli u najveći Payment Service Providera i na hrvatskom tržištu obrađujemo preko 68% online transakcija u e-comm sustavima.