ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavijestiti djelatnike Internet web trgovine Čarobnjakov šešir d.o.o.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana u očekivanom vremenu, kupac mora o tome obavijestiti prodavatelja na e-mail: info.carobnjakov.sesir@gmail.com da bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili da bi se poslala zamjenska pošiljka

Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu naplatiti.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija, odnosno nakon primitka uplate (virmanom ili netbanking / općom uplatnicom).

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi s daljnjom manipulacijom i isporukom robe.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

POŠTARINE

Za narudžbe u iznosu do 64,99 eura plaća se trošak dostave u paušalnom iznosu od 5,00 eura (37,67 kn), a za narudžbe u iznosu preko 65,00 eura poštarina je besplatna.