ISPORUKA – DOSTAVA

Dostava – naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke. Ako ih uoči treba odmah reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio. Pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja treba odbiti preuzeti. U tom slučaju potrebno je obavijestiti djelatnike Internet web trgovine Čarobnjakov šešir d.o.o.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana u očekivanom vremenu mora o tome obavijestiti prodavatelja. To je potrebno učiniti na e-mail: [email protected]. Prodavatelj će poduzeti radnje pronalaska pošiljke ili poslati zamjensku pošiljka

Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu naplatiti.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu za plaćanje. Odobrenje online transakcije, odnosno nakon primitka uplate (virmanom ili netbanking / općom uplatnicom).

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku prodavač više nije odgovoran. Za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati s manipulacijom i isporukom robe odgovoran je dostavljač.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

POŠTARINE

Za narudžbe u iznosu do 64,99 eura plaća se trošak dostave u paušalnom iznosu od 5,00 eura (37,67 kn), a za narudžbe u iznosu preko 65,00 eura poštarina je besplatna.