PRIVATNOST PODATAKA – Izjava o privatnosti

Čarobnjakov šešir na svojim stranicama carobnjakovsesir.com nudi alate za kontrolu korištenja osobnih podataka posjetitelja. U slučaju bilo kakvih pitanja ili specifičnih zahtjeva, obratite se izravno našem službeniku za zaštitu podataka.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Čarobnjakov šešir d.o.o. portal korisnik je obavezan proći postupak registracije. Unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Korisnik je dužan odmah prijaviti carobnjakov-sesir.com portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.

Carobnjakov-sesir.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta. Niti za eventualnu štetu nastalu na taj način.

Carobnjakov-sesir.com je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

ZAŠTITA PODATAKA – Izjava o privatnosti

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju radi slanja obavijesti o novostima (popusti, akcije, nagradne igre itd.). Dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Čarobnjakov šešir d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca. Na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza, te informiranje kupaca o novostima.

Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, a Čarobnjakov šešir d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Čarobnjakov šešir d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Čarobnjakov šešir d.o.o.

Posjećivanjem stranica naše Internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Registracijom na stranicama naše web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.