Igraonice na napuhivanje sigurno su najatraktivniji dio Bestway asortimana za najmlađe. Razne veličine i scenografije, ove igraonice uz pomoć bazenčića ili vodenih topova, pretvaraju se u pravi vodeni poligon za igru. Zabava je mokra i sliska, baš kako klinci vole.

Igraonice su izrađene vrlo maštovito, s mnoštvom veselih i zanimljivih likova i boja. Sama konstrukcija kreirana je kako bi poticala aktivnosti djece i zabavu. Uz maštu najmlađih – vesela zabava je zajamčena. Igraonice se vrlo jednostavno stavljaju u funkciju, baš kao i svaki drugi napuhanac. Nisu potrebna posebna znanja i vještine, samo pratite upute koje dolaze s igraonicom.

Sve su igraonice izrađene od kvalitetnog vinila na siguran način kako bi se u potpunosti smanjio rizik od ozljeda. Igraonice su prikladna za dvorišta, parkove ili plažu, a napuhivanje i postavljanje je posao za odrasle. Kao i kod većih bazena na napuhivanje, ovakve artikle potrebno je napuniti zrakom pomoću kompresora. Bez obzira na sve mjere sigurnosti poduzete od strane proizvođača, potreban je stalan nadzor djece dok su na igraonici.

Igraonice na napuhivanje slične su dvorcima koji se često koriste na dječjim rođendanima. Ipak, ovdje je zabava brža upravo zbog elementa vode, a samim tim i oprez mora biti veći kada je više djece na platformi. Kao i prilikom korištenja drugih Bestway artikala potreban je oprez prema suncu. Djecu će na igraonici stalno osvježavati voda i neće osjetiti snagu sunca. Stoga je obvezna odgovarajuća zaštita kremom za sunčanje.

Kada zabava završi igraonicu ispuhajte i pospremite za neku novu prigodu. Najsigurnije je skladištenje u originalnoj ambalaži pa je sačuvajte nakon prve uporabe.

Prikazuje se svih 7 rezultata

Show sidebar