i-Size (125-150 cm)  su dječje autosjedalice za djecu od 125 do 150 cm visine (Grupa III. 22-36 kg). Izrađene u skladu s regulativom ECE R129/03 i posjeduju sedmogodišnje jamstvo.

Brza i jednostavna montaža pomoću sigurnosnog iso-fix sustava jamči čvrstu i stabilnu i-Size (125-150 cm) autosjedalicu koja se uvijek montira u smjeru vožnje. Navlaku je moguće brzo i lako skinuti, tako da je jednostavno pranje i održavanje.

i-Size pravilnik za dječje autosjedalice donosi brojna poboljšanja. Odredba obavezne vožnje djece u autosjedalicama postavljenim suprotno od smjera vožnje do navršenog 15. mjeseca života. Odredbe vezane uz bočnu zaštitu, te nove kategorije autosjedalica. Klasifikacija težinskih grupa prema pravilniku ECE 44 04 je nejasna i može dovesti do pogrešne upotrebe.
i-Size klasifikacija je jednostavnija i zasniva se na visini i dobi djeteta.

i-Size regulativa ima više kriterija za testiranje bočne zaštite, To znači da će sve i-Size (100-150 cm) sjedalice pružiti zaštitu od bočnih udara.

Novost u i-Size regulativi je klasifikacija zasnivana na visini djeteta, koja je povezana i s veličinama za odjeću. Svaka visinska vrijednost će biti povezana s minimalnom visinom ramena, širinom ramena i širinom bokova. Tako će gotovo sva djeca, koja će odgovarati tim dimenzijama, stati u sjedalicu. Nakon visinskih odredbi također će biti navedena maksimalna težina djeteta.

Prikazuje se svih 8 rezultata

Show sidebar