Za male i velike vozače željne adrenalina quad vozila su uvijek bila poseban odabir. Čarobnjakov šešir u ponudi krije nekoliko modela. Od manjih snage 6V do velikih dvosjeda s pogonom na sva četiri kotača. Gotovo svi uz klasičnu vožnju uz pokretanje papučicom imaju i daljinski upravljač. To omogućuje roditeljima, pogotovo kod manje djece, puni nadzor nad vozilom.

Veliki modeli quad vozila posjeduju podesivi sigurnosni pojas tako da su prikladna već i djeci koja samostalno sjede. Roditelji upravljaju putem daljinskog upravljača sve dok djeca ne nauče pravila vožnje. Dječja električna vozila u proteklim su godinama dosegnula maksimalnu popularnost. U pravilu modeli sada imaju vrlo udobno sjedalo s presvlakom od ekokože, te zvučne i svjetlosne efekte. određeni su čak opremljeni i pravim FM radio prijemnikom. Dio standardne opreme postali su ulazi za USB i slično, kako bi djeca i u vožnji uživala u omiljenim melodijama ili pričama.

Sve snažnije baterije i motori, modeli s 4×4 pogonom i amortizerima, bez problema savladaju neravne i zahtjevne terene. Mali modeli sa slabijim baterijama i motorima mogu se voziti i unutar vlastitog doma. Kotači od mekane EVA pjene ili s mekanom ovojnicom osiguravaju tihu i komfornu vožnju.

Posebno kod većih i snažnijih modela naša topla preporuka je korištenje odgovarajuće zaštitne opreme. Prije svega prikladne kacige za glavu. Za dio ovih modela čak postoje atraktivne opcije s posebnim lakiranjem i metalik efektom. Za sva vozila iz ponude Čarobnjakov šešir d.o.o. ima osiguran servis i rezervne dijelove u jamstvenom roku i najmanje još godinu dana nakon isteka jamstva.

Prikazuje se svih 11 rezultata

Show sidebar