Dodaci za plažu i kupanje postali su neizostavan dio svakog ljetovanja i godišnjeg odmora. Toliko su brojni i raznovrsni, posebno kada dolaze od velikana kakav je Bestway. Od raznih pomagala za kupanje odnosno plivanje poput naočala, peraji i koluta, do gotovo nevjerojatne količine napuhanaca. Madraci i ležaljke na napuhavanje sve više uzmiču pred prekrasnim kreativnim oblicima životinja i ostalih atraktivnih artikala.

Veliki napuhanci mogu podnijeti i težinu od govoto 100 kg. Posebno su atraktivni oni u obliku jednoroga, labuda, flaminga ili papige. Maleni obožavaju svoje mini kanue, a posebno im pri ulasku u slano more pomažu zaštitine naočale. Uz to, Bestway je razvio nekoliko modela praktičnih šatora s UV zaštitom. Tako da se najmlađi i najosjetljiviji imaju gdje skloniti na plaži.

Dodaci za plažu i kupanje zahjtevaju i odabir u skladu s dobi korisnika. Posebno kada je oprema za plivanje u pitanju. U ovu kategoriju ubrajamo i dio asortimana za sportske aktivnosti na plaži i u vodi. Najtradicionalnije su velike lopte za plažu, ali ponuda je sada znatno veća. Mreža za odbojku na vodi, vaterpolo i slične sportove, pruža novu vrstu zabave za sportske entuzijaste.

Dakako, najveći je i gotovo beskonačan izbor raznih madraca na napuhivanje. Koristili ih na obali ili u vodi, ljubitelji ovih artikala znaju uživati, a Bestway im je svojim kreacijama malo otežao izbor. Kolutovi za plivanje i plivalice koje mali neplivači postavljaju visoko na ruku prema ramenu početak su svake vodene avanture. Zato ih treba odabrati s pažnjom na odgovarajuću veličinu i dizajn kojeg mali korisnik preferira.

Prikazuje se svih 19 rezultata

Show sidebar

Bestway Blade naočale za plivanje bijele

5,95 

Bestway Blade naočale za plivanje crne

5,95 

Bestway Blade naočale za plivanje plave

5,95 

Bestway blue naočale za plivanje

2,95 

Bestway dječji šator Unicorn

49,95 

Bestway Flamingo na napuhavanje

42,95 

Bestway green naočale za plivanje

4,95 

Bestway jednorog kolut za kupanje

16,95 

Bestway kolut za kupanje šareni žele

14,95 

Bestway LED sjedalica kolut

34,95 

Bestway mrežasti zračni madrac – zeleni

19,95 

Bestway mrežasti zračni madrac – roza

19,95 

Bestway papiga na napuhavanje

35,95 

Bestway pink naočale za plivanje

2,95 

Bestway šator za plažu Pas

49,95 

Bestway zračni madrac Sicilija

19,95 

Madrac za presvlačenje bebe

12,95 

Šator za plažu (UPF 80) za dvije osobe

29,95 

Set za odbojku na vodi

19,95