Kolica 3u1 Tutek su dječja kolica idealna za novorođenčad i stariju djecu koja vole sjediti u vožnji. Aluminijska konstrukcija čini ih izuzetno laganim i lako upravljivim. Kako na putovanjima, tako i na gradskim ulicama.

Četiri velika kotača punjena zrakom pretvaraju putovanje u čisti užitak. Ne smetaju ni uobičajene manje udubine na putu jer ih izvrsno amortiziraju.

Kolica 3u1 imaju posebno izrađenu konstrukciju (zaštićena RCD patentom). Fine završne obrade olakšava sklapanje i smještaj u prtljažnik automobila. Četiri kotača sa zračnicama, te anti-shock sustav koji maksimalno neutralizira udar prednjim kotačima na zapreke na cesti pružaju savršen užitak i sigurnost u vožnji. Kotači se lako i brzo jednim klikom postavljaju i uklanjaju s konstrukcije.

Prednji kotači se mogu blokirani u središnji ravni položaj. Na stražnjoj osovini uz kočnicu se nalaze i podesivi dvostupanjski amortizeri.

Svaki od elemenata moguće je jednostavno one-click sustavom montirati u oba smjera. Nosiljka uz funkciju kolijevke ima finu ručku za nošenje.

Preklopni krović sportskog (sjedećeg) dijela i nosiljke ima otvore za bolju prozračnost. U nosiljki se nalazi i opcija povišenja uzglavlja, te ugrađena funkcija kolijevke.

Sportski (sjedeći) dio ima podesivi naslon sve do ležećeg položaja. Podesiv je i oslonac za nogice, te ručka za upravljanje. Sigurnosni pojas ima uporište u pet točaka.

Ispod sportskog dijela na konstrukciji se nalazi praktična torba za stvari nosivosti do 5kg.

Za sva tri elementa u kompletu dolaze tople zimske navlake. Torba za mame nosivosti do 3 kg sadrži mrežicu za komarce i zaštitnu navlaku za kišu.

Autosjedalica je namijenjena djeci od rođenja do 13 kg. Izrađena je u skladu sa zahtjevima sigurnosne norme ECE44/04, a na sebi ima pripremu za iso-fix bazu koja se po želji može dodatno naručiti. Autosjedalica ima sigurnosni pojas s uporištem u tri točke, te adaptere kako bi ju mogli montirati na konstrukciju.

Prikazuje se jedan rezultat

Show sidebar

4BABY Atomic 3u1 – Red

Original price was: 249,95 €.Current price is: 179,95 €.