SkyFlyer trampolini i ljuljačke pružiti će pravu zabavu i kvalitetnu fizičku aktivnost djeci i mladima. Ovaj cijenjeni brand odlikuje se visokom kvalitetom proizvoda koji uspješno odolijevaju vremenskim promjenama. SkyFlyer trampolini i ljuljačke unose aktivnost i veselje u vaš vrt.

Pocinčana konstrukcija i sve elementi nositelji su priznatog TÜV certifikata, svjetskog lidera na polju sigurnosnih standarda. Površine za vježbanje proizvedene su u SAD-u i zbog kvalitete trpe veća opterećenja od ostalih proizvođača.

Odskočna površina odlična je zabava za cijelu obitelj – daje vam priliku da se dignete s tla, skačete i bezbrižno se igrate. Vježbanje na trampolinima izvrsno je za vaše zdravlje i kondiciju. Kod skakanja na trampolinu rade svi mišići, ubrzava se protok limfe u tijelu zahvaljujući čemu se brže uklanjaju toksini i lakše apsorbiraju hranjive tvari u stanicama koje se kasnije pretvaraju u energiju. Istraživanja su pokazala da je skakanje na trampolinu 68% učinkovitije od trčanja! Trampolin je odličan za djecu, ali i za njihove roditelje.
Osim užitka i zabave, to je i izvrstan oblik tjelesne aktivnosti. Vježbe na trampolinu razvijaju mišiće cijelog tijela i lako mogu zamijeniti aerobne vježbe. Pozitivno djeluju na mišiće listova, trbuha, ruku i čine tijelo fleksibilnijim. Osim toga, poboljšavaju figuru, motoričku koordinaciju i ravnotežu. Dodaju energiju bez premca (povećavaju se razine dopamina i endorfina), poboljšavaju rad srčanog mišića, poboljšavaju cirkulaciju i pozitivno utječu na kralježnicu.

SkyFlyer ljuljačke gnijezdo jako su praktične jer ih je moguće montirati u vrtu, na terasi ili balkonu, ali i u sobi. Maksimalno dozvoljeno opterećenje od čak 150 kg pruža svima mogućnost za ljuljanje.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Show sidebar