Kolica 2u1 su dječja kolica koja dolaze u setovima bez autosjedalice. U našoj ponudi možete pronaći modele dvaju renomiranih poljskih brandova Tutek i 4BABY.

Tutek kolica dolaze na četiri velika kotača punjena zrakom koja pretvaraju putovanje u čisti užitak. Ne smetaju ni uobičajene manje udubine na putu jer ih izvrsno amortiziraju. Modeli od 4BABY imaju kotače od mekane EVA pjene koji su idealni za njihove nešto laganije konstrukcije.

Kolica 2u1 fine završne obrade olakšava sklapanje i smještaj u prtljažnik automobila. Kotači se lako i brzo jednim klikom postavljaju i uklanjaju s konstrukcije. Prednji kotači se mogu blokirani u središnji ravni položaj. Na stražnjoj osovini uz kočnicu se nalaze i amortizeri.

Svaki od elemenata moguće je jednostavno one-click sustavom montirati na konstrukciju. Nosiljka ima finu ručku za nošenje. Sportski dio možete postaviti u oba smjera vožnje. Da dijete gleda u vas – preporuka za malu djecu, ili da dijete gleda u smjer vožnje.

Preklopni krović sportskog (sjedećeg) dijela i nosiljke ima otvore za bolju prozračnost. Sportski (sjedeći) dio ima podesivi naslon sve do ležećeg položaja. Podesiv je i oslonac za nogice, te ručka za upravljanje. Sigurnosni pojas ima uporište u pet točaka. Ispod sportskog dijela na konstrukciji se nalazi praktična torba za stvari nosivosti do 5kg. Za oba elementa u kompletu dolaze tople zimske navlake.

Kupnjom setova 2u1 sebi ostavljate mogućnost odabira autosjedalice, popularnog jajeta, nekog od svjetskih brandova. Naši dobavljači kolica osigurali su odgovarajuće adaptere za autosjedalice Maxi Cosi i još nekih brandova, a vi svakako provjerite prije kupnje da li ćemo za autosjedalicu koju ste odabrali moći osigurati odgovarajuće adaptere.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar