SUP daske na napuhavanje od Bestwaya ponuda su za prave sportske entuzijaste na vodi. Obzirom da naše relativno mirno more s niskim valovima nije raj za surfere ovo je odlična alternativa. Uspravno veslanje traži odgovarajuću spretnost, ali je i veliki užitak. Oni manji mogu sjedeći uživati kao na kanuu, a odrasli će maksimalno iskoristiti atrakcije koje pružaju.

Sve SUP daske branda Bestway dolaze u potpunosti opremljene svime potrebnim za akciju. Tu su ručna pumpa za napuhivanje, veslo, remen za nogu i praktična torba/ruksak za transport na leđima. Površina daske je neklizajuća, a luksuzniji modeli imaju fleksibilnu užad za peraje i slično.

SUP daske na napuhavanje izrađene su da mogu podnijeti opterećenje do 90 kg, a određeni modeli do čak 160 kg. Nakon korištenja i sušenja jednostavno se i brzo može pospremiti zajedno s opremom u njenu torbu. Tradicionalno, tko jednom proba surfanje ovakvim daskama vrlo brzo postaje stalni surfer. Početnicima je najvažnije savladati osjećaj ravnoteže na daski, a potom je sve lakše.

Malo koji sport nudi toliku povezanost s morem, vodenim površinama i prirodom koja sve skupa okružuje. SUP daska omogućuje da dok se lagano krećete po vodi, doživite vodu i sunce, te okolne stijene na nov i potpuno drugačiji način. SUP daska pruža da bez problema i sigurno priđete oštrijim stijenama i promatrate morski život ispod površine koji se rijetko može tako vidjeti. Ako ste ipak ljubitelj brzine i čekate vremenske uvjete koji to omogućuju, brzina koju možete dosegnuti na SUP dasci je jako velika, te je navala adrenalina zagarantirana.

 

Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar