4BABY Rapid dostupan je u novoj kolekciji ovog najdugovječnijeg modela 4BABY sportskih kolica. Dokazana kroz godine korištenja kako na urbanim gradskim prostorima, tako i u prirodi. Dada dolaze s maksimalnom nosivošću od 22 kg.
Konstrukcija kolica Rapid je lagana i stabilna. Kvalitetan čelični okvir odlikuje se snažnom otpornošću na oštećenja i ogrebotine. Podesiva ručka za upravljanje olakšava korištenje i prilagođava se svakom roditelju. Ispod sjedala je prostrana košara za stvari. Praktičan pretinac za bočicu montira se na ručku za upravljanje.
Uz podesivi oslonac za nogice, ono što najviše roditelji vole i koriste je jednostavno podešavanje nagiba naslona. Pomoću poluge na stražnjoj strani, odnosno spuštanje naslona u nulti ili ležeći položaj.
Veliki stražnji kotači olakšavaju kretanje po neravnijim terenima, a prednje je moguće zaključati u ravni položaj. Za potrebnu sigurnost i komfor brinu mekana prednja sigurnosna barijera, te podesivi sigurnosni pojas s uporištima u 5 točaka i mekanim jastučićima.
Nadstrešnica je višenamjenska jer osim što ju je moguće produžiti, posjeduje praktičan džep za stvari i prozorčić kako bi roditelj uvijek imao dijete u vidnom polju.
Topla zaštitna navlaka za nogice i donji dio tijela pružiti će zaštitu za vrijeme hladnijih i vjetrovitih dana.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar

4BABY Rapid – Melange grey

179,95 

4BABY Rapid – Melange light grey

Original price was: 179,95 €.Current price is: 134,95 €.

4BABY Rapid black

179,95 

4BABY Rapid graphite

179,95 

4BABY Rapid green

Original price was: 179,95 €.Current price is: 134,95 €.