Putni krevetići i vrtići poznati i kao ogradice za bebe postali su neistovan dop putne prtljage za roditelje s malom djecom. Nekoliko je prednosti ovih artikala. Brzo se i jednostavno sklapaju i rasklapaju odnosno stavljaju u funkciju i van funkcije. Omogućuju vam da krevetić za dnevni i noćni odmor jednostavno ponesete sa sobom na putovanje. Lagani su pa ih možete postaviti gdje je želite i brzo premještati na drugu poziciju u sobi. Najčešće imaju ugrađene i kotače s jedne strane pa ih samo lagano pridignete s druge i pomičete unutar prostorije. Dolaze s odgovarajućom vlastitom torbom za spremanje i transport.

Osim što služe za odmor i spavanje, putni krevetići i vrtići, možda i češće služe kao igraonice. Malene bez brige možete staviti u takav krevetić ili vrtić s nekoliko igračaka i možete se opustiti. Mala djeca vole imati svoj udoban i veseo kutak za igru. Naši modeli imaju i otvor s jedne strane s patentnim zatvaračem kako bi djeca samostalno ulazila i izlazila što je novi vid zabave.

Maksimalno dozvoljeno opterećenje putnih krevetića i ogradica uobičajeno je oko 15 kg. Naravno, kao i kod sve druge opreme za bebe, potrebno je zadovoljiti uvijek najnovije europske sigurnosne standarde. Pa kao i u drugim slučajevima, birali smo provjerene europske dobavljače koji zadovljavaju visoke sigurnosne norme. Ali i da se cjenom uklapaju u očekivanja naših kupaca.

Najnovije kolekcije naših dobavljača putnih krevetića i vrtića uz sve gore navedeno odlikuju se i modernim dizajnom kako bi se savršeno uklopili u vaše interijere. 4BABY je uvijek lider u tom dijelu.

Prikazuje se svih 4 rezultata

Show sidebar