U kategoriji Drewex akcija pripremili smo atraktivnu ponudu krevetića, komoda za presvlačenje i ostalih artikala uz velike popuste i najbolje cijene na tržištu.

Ponudu pod kategorijom Drewex akcija svake godine prilagođavamo Vašim potrebama i unosimo nove kolekcije ovog renomiranog proizvođača. Stoga pronađite baš ono što tražite uz najpovoljnije cijene. Sve artikle s oznakom AKCIJA ažuriramo na dnevnoj bazi. Na taj način redovito osvježavamo i obogaćujemo ponudu novim proizvodima.

Kao i u našoj redovnoj ponudi pronaći ćete artikle koji su odmah dostupni i artikle koji su na skladištu naših pouzdanih dobavljača. Ove druge u kratkom roku od maksimalno 15 radnih dana dostavljamo na Vašu kućnu adresu. Ispod opisa proizvoda uočite oznake: na zalihi – rok isporuke 3 radna dana ili dostupno – rok isporuke do 15 radnih dana.

Ostvarite uštede i otkrijte puno povoljnih i kvalitetnih artikala za Vaše mališane. Trudimo se u akcijsku ponudu uključiti artikle iz svih naših redovnih kategorija, a rado ćemo poslušati i Vaše sugestije – što bi Vi voljeli vidjeti u ponudi proizvoda sa sniženim cijenama – jer mi smo tu za Vas i vaše malene.

Proizvodi na akcijskoj ponudi ni na koji način nemaju manju kvalitetu od redovne ponude. Za sve proizvode sa sniženom cijenom standardno – ista je cijena bez obzira na način plaćanja. Pouzeće gotovinom, internet bankarstvo ili kartično plaćanje – svejedno je! Jednako kao i kod redovne ponude – prag za besplatnu dostavu bez obzira na popust ostaje 65 eura. Kliknite, provjerite, naručite i razveselite sebe i svoje mališane novom igračkom ili drugim proizvodima iz naše atraktivne ponude akcijskih artikala.

Prikazuje se svih 18 rezultata

Show sidebar

Drewex komoda Medo i leptir silver/white

249,95 

Drewex komoda Žirafica – Oak Santana

249,95 

Drewex komoda Zvjezdice silver/white

249,95 

Drewex krevetić – kauč kućica

189,95 

Drewex krevetić Medo i leptir “drop-side”

164,95 

Drewex krevetić Žirafica “drop side”

164,95 

Drewex Medo i leptir ladica silver/white

189,95 

Drewex Medo i leptir silver/white

139,95 

Drewex ormar Medo i leptir silver/white

339,95 

Drewex ormar Žirafica oak santana/white

339,95 

Drewex ormar Zvjezdice silver/white

339,95 

Drewex soba Medo i leptir Silver/white

699,95 

Drewex soba Žirafica Oak santana/white

699,95 

Drewex Žirafica oak santana/white

139,95 

Drewex Žirafica s ladicom – Oak santana/white

189,95 

Drewex Zvjezdice drop side silver/white

164,95 

Drewex Zvjezdice s ladicom silver/white

189,95 

Drewex Zvjezdice silver/white

139,95