4BABY Twizzy su lagana dječja kolica s baldahinom koji ima zaštitni sloj od sunca UPF 50. Namijenjena su djeci od 6 mjeseci do 22 kg težine. Izrađena u skladu s europskim sigurnosnom normom EN1888:2018. Kolica posjeduju dvogodišnje jamstvo.

Zahvaljujući jednostavnom i vrlo kompaktnom sklapanju Twizzy su idealna za svakodnevne šetnje. Također i za putovanja jer ne zauzimaju puno mjesta i jednostavna su za pohranu i transport.

Podesivi sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka i uklonjiva prednja sigurnosna barijera osiguravaju dijete u vožnji. Produženi baldahin štiti vašu bebu od sunca, vjetra i kiše. Prozirni prozorčić na stražnjoj strani baldahina omogućuje promatranje bebe dok je u kolicima. Naslon je podesiv u više položaja uključujući i nulti ili ležeći. Oslonac za nogice također možete prilagoditi u nekoliko položaja kako vaše dijete treba. Podešavanje visine upravljača pomoći će u udobnoj svakodnevnoj uporabi kolica. Prošivena zimska navlaka za noge grijati će dječja stopala tijekom hladnog vremena.

Prednji kotači su okretni za 360°, a moguće ih je i jednostavno zaključati u ravni položaj. Ispod sjedala nalazi se i prostrana shopping košara.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar