4BABY Everso su kolica namijenjena djeci od 6 mjeseci do 22 kg težine. Izrađena su u skladu s europskom sigurnosnom normom EN1888:2018, te posjeduju dvogodišnje jamstvo.

Zahvaljujući gumenim kotačima, te prednjim i stražnjim amortizerima savršena su za sve terene. Za gradske pločnike, ali i šetnje u prirodi po neravnim terenima. Uvijek osiguravaju maksimalan komfor za malene. Prednji kotači su okretni za 360°, a moguće ih je i jednostavno zaključati u ravni položaj. Čvrsta konstrukcija dizajnirana je kako bi se kolica brzo i lako sklapala zajedno sa sjedalom. Sklopljena su vrlo kompaktne veličina, a ručka za nošenje olakšava pohranu i transport.

Podesivi sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka i uklonjiva prednja sigurnosna barijera osiguravaju dijete u vožnji. Samo sjedalo je reverzibilno jer se montira u oba smjera vožnje. Moguće ga je postaviti u željeni položaj jednom rukom. Produženi baldahin štiti vašu bebu od sunca, vjetra i kiše. Prozirni prozorčić na stražnjoj strani baldahina omogućuje promatranje bebe dok je u kolicima. Naslon je podesiv u 3 položaja uključujući i nulti ili ležeći. Oslonac za nogice možete prilagoditi u 4 položaja u skladu s potrebama vašeg djeteta. Podešavanje visine upravljača i kožni omotač ručke pomoći će u udobnoj svakodnevnoj uporabi kolica. Prošivena zimska navlaka za noge grijati će dječja stopala tijekom hladnog vremena.

Everso ispod sjedala posjeduje i prostranu shopping košara.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Show sidebar