4BABY Stinger su moderna sportska kolica s aluminijskom konstrukcijom nosivosti do 22 kg. Brzi sustav sklapanja i mekani EVA kotači s amortizerima savršeno kombiniraju stilove i opcije korištenja kako na urbanim, tako i na terenima u prirodi. Kolica Stinger dolaze u tri varijante: Stinger, Stinger Air i Stinger Pro.

Široko komforno sjedalo ima opciju podešavanja nagiba naslona do ležećeg položaja, a podesiv je i oslonac za nogice. Sve navlake mogu se skinuti i jednostavno oprati. O sigurnosti brine podesivi pojas s uporištem u 5 točaka. Sigurnosna barijera se rotira za 360 stupnjeva što olakšava postavljanje djeteta u kolica.
Multifunkcionalan krović moguće je dodatno produžiti kako bi osigurao maksimalnu zaštitu od sunca, vjetra i kiše. Stražnji dio ima ugrađenu zaštitnu mrežicu protiv kukaca i komaraca koja je dizajnirana da pruži bolji protok zraka za toplijih dana. Također, na stražnjem dijelu nalazi se prozorčić kako bi dijete uvijek bilo u vodnom polju roditelja, te praktičan džepni pretinac.
Ispod sjedala nalazi se prostrana košara za stvari, a na gornjem dijelu konstrukcije dolazi pretinac za bočicu. Za hladnije dane kolica posjeduju toplu zimsku navlaku za nogice i donji dio tijela.
Prednje kotače moguće je zaključati u ravni položaj, a na stražnje je ugrađena nožna kočnica.

Model Air dolazi s gumama punjenim zrakom, dok je verzija Pro kao premium model izrađena od najboljih materijala i dodatno moderniziranog dizajna. Više detalja oko tih razlika imaju tro varijante doznajte u opisu svake pojedinačno.

Prikazuje se svih 12 rezultata

Show sidebar