(9 – 36 kg) su autosjedalice koje se montiraju u smjeru vožnje, a namijenjene su djeci od 9 do 36 kg odnosno za Grupe I, II i III. Posjeduje europsku sigurnosnu normu ECE R44/04 i dvogodišnje jamstvo.

(9 – 36 kg) autosjedalica ima ugrađene sigurnosne sustave Iso-fix i TT sustav ili sidrište koji značajno olakšavaju montažu sjedalice u automobil. Podešavanje nagiba naslona u 4 položaja i uzglavlja u čak 10 položaja prate rast djeteta. Podesivi sigurnosni pojas ima uporište u pet točaka i mekane zaštitne jastučiće. Dodatni mekani umetci pružaju maksimalan komfor djeci, a sve navlake se lako skidaju i peru.

Sigurnost uvijek mora biti na prvom mjestu i zato dječje autosjedalice uvijek i bez iznimke. Neovisno radi li se o vrlo kratkim ili dugim relacijama dijete smjestite u odgovarajuću autosjedalicu. Kada kažemo odgovarajuću onda mislimo na maksimalno prilagođenu uzrastu djeteta.

Očekivanja su da će u vrlo skoroj budućnosti i-Size standard u potpunosti zamijeniti R 44/04. Do tada, posebnu pozornost posvetite ispravnom montiranju autosjedalice u automobil, te također pravilnom postavljanju djeteta u istu.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar