Tvrtka Tutek ima 50 godina iskustva u proizvodnji dječjih kolica. Stalna predanost i velika briga za naše proizvode učinili su nas neupitnim liderom među proizvođačima dječjih kolica na poljskom i europskom tržištu. Mi smo obiteljska tvrtka i obiteljske vrijednosti su nam najvažnije. Svaka kolica koja proizvodimo kreirana su s velikom pažnjom. Naknadni projekti se razvijaju na temelju potreba i očekivanja roditelja te udobnosti i sigurnosti djece.

Stalno se razvijamo. Razvoj se odnosi kako na korištene materijale, tehnologije i dizajn, tako i na tim, podružnice i distribucijske točke. Samo na taj način možemo širiti opseg svoje djelatnosti uz stalno poboljšanje njezine kvalitete. Naravno, stalno nastojimo održati pravilno stabiliziranu cijenu. Kvaliteta ima svoju cijenu, ali razumijemo da mladi roditelji imaju puno troškova, zbog čega se trudimo da naše cijene ne budu prenapuhane.

Nudimo najbolja rješenja za vašu djecu, što su prepoznali mnogi naši kupci u zemlji i inozemstvu. Najveći uspjeh Tuteka je Vaše zadovoljstvo. Naš asortiman odlikuje se izvanrednim dizajnom, vrhunskim materijalima, savršenom udobnošću, iznimnom sigurnošću i brigom za svaki, pa i najmanji element. Dječja kolica u ponudi proizvođača Tutek jedinstvenog su dizajna. Mi smo dokazana, učinkovita i uspješna tvrtka.

Našu tvrtku čine strastveni ljudi koji se trude stvoriti najbolja i moderna dječja kolica. Sigurnost djece naš je prioritet. Proizvođač dječjih kolica Tutek ima specijalizirano osoblje. Uvjeravamo vas da naša kolica jamče iznimnu udobnost i čisti užitak putovanja. Proizvođač Tutek nudi multifunkcionalna dječja kolica koja su savršena za svaku situaciju. Naša dječja kolica dobitnici su mnogih prestižnih nagrada i priznanja. Uvjeravamo vas da dječja kolica drugih tvrtki neće ispuniti sva vaša očekivanja. Tutek nudi moderna dječja kolica po vrlo povoljnim cijenama!

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.