Grander Play Duo+ čarobne ponude sadrže jedan od tri modela Tutek Grander Play kolica 3u1, te krevetić Žirafica s madracem.

Novi dizajn nosiljke i mnoštvo detalja svakodnevnu uporabu kolica čine jednostavnijom i komfornijom za dijete i roditelje.

Konstrukcija od aluminija, kotači sa zračnicama, te anti-shock sustav koji neutralizira udar na zapreke pružaju sigurnost vožnji. Kotači se lako i brzo jednim klikom postavljaju i jednim pritiskom uklanjaju s konstrukcije.

Prednji kotači se mogu blokirati u ravni položaj, dok su na stražnjoj osovini kočnice i amortizeri. Svaki od elemenata moguće je jednostavno one-click sustavom montirati u oba smjera.

Preklopni krović sportskog (sjedećeg) dijela i nosiljke ima otvore za bolju prozračnost po potrebi, a u nosiljki se nalazi i opcija povišenja uzglavlja.

Sportski (sjedeći) dio ima podesivi naslon sve do ležećeg položaja, podesiv oslonac za nogice, podesivu ručku za upravljanje po visini, sigurnosni pojas s uporištem u pet točaka, te mekane naslone za ruke.

Ispod sportskog dijela na konstrukciji se nalazi praktična torba za stvari nosivosti do 5kg.

Za sva tri elementa dolaze tople zimske navlake, a torba za mame nosivosti do 3kg sadrži mrežicu za komarce i zaštitnu navlaku za kišu.

Autosjedalica koja dolazi u kompletu namijenjena je djeci od rođenja pa do 13 kg. Autosjedalica ima ugrađen sigurnosni pojas s uporištem u pet točaka, te kao dodatak adaptere kako bi ju mogli montirati na konstrukciju.

Drugi dio Grander Play Duo+ je Drewex krevetić Žirafica s madracem. Izrađen od borovine s dvije uklonjive prečke kako bi starije dijete lakše ulazilo u krevetić. Podnicu je moguće postaviti na tri razine.

Madrac je izrađen od ekološki prihvatljive pjene proizvedene uz pomoć vode. Posebna struktura otvorenih pora daje joj dobru elastičnost i udobnost. Visoka prozračnost pjene omogućuje dobru propusnost i odličnu termoregulaciju. Tako se madrac održava suhim i smanjuje mogućnost pojave grinja i bakterija. Navlaka je antialergijska i skidajuća.

Show sidebar

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.