Pod nazivom Čarobne ponude kriju se posebno sastavljene kombinacije s velikim uštedama. Pripremili smo 12 kompleta u suradnji s našim pouzdanim dobavljačima Tutek i Drewex. Od dječjih kolica Tutek 3u1 uključen je najprodavaniji model Grander Play u šest dezena. Proizvođač namještaja Drewex ugradio je prekrasan krevetić i komodu iz kolekcije Žirafica.

Ideja Čarobne ponude je omogućiti trudnicama koje očekuju prvo dijete vrlo povoljnu kupnju osnovnih i najskupljih potrepština. Sigurno su kolica 3u1, a potom krevetić i komoda, najveće investicije za prve roditelje. Na ovaj način, ovisno o kompletu, ostvaruje se ušteda od preko 200,00 eura u odnosu na redovne cijene.

Na izbor smo stavili set kolica 3u1 s krevetićem i komodom, ili kolica 3u1 s krevetićem i madracem. Na ovu drugu opciju odlučili smo iz iskustva jer neki ne žele ili ne trebaju komodu.

Dječja kolica Tutek 3u1 sadrže autosjedalicu, košaru i sportski ili sjedeći dio za starije dijete. Kolica su u cijelosti proizvedena u Poljskoj i posjeduju sigurnosne EU certifikate i dvogodišnje jamstvo. Krevetić i komoda Drewex također su proizvedena u Poljskoj, te u skladu s tim posjeduju potrebne EU ateste i certifikate. Krevetić ima podnicu podesivu na tri razine, a komoda uklonjiv pretinac za podlogu za presvlačenje. Madrac koji dolazi s krevetićem je hrvatske proizvodnje.

Kompletne ponude besplatno dostavljamo na kućnu adresu u roku od 15 radnih dana. Kao i sve s našeg webshop-a možete ih platiti pouzećem, internet bankarstvom ili kartično (jednokratno ili na rate). Zbog velikog interesa vrlo skoro namjeravamo obogatiti Čarobne ponude novim modelima dječjih kolica 3u1, krevetića i komoda.

Show sidebar

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.