120 x 60 su standardne dimenzije krevetića za najmlađe. Od Baby Boo nam dolaze brojni modeli s predivnim motivima i legendarnim Disney junacima. Izrađen je od kvalitetne borovine, te obojan bijelom blago prozirnom bojom kako bi zadržao prirodan uzorak drveta. Materijali i boje korišteni u procesu proizvodnje u potpunosti su neškodljivi za djecu. Krevetići 120 x 60 ispunjavaju sve zahtjeve europskih sigurnosnih normi i potrebnih atesta.

Bočne stranice izrađene su od ravnih prečki što je znatno bolje za dijete kada dođe u kontakt sa stranicama. Podnicu je moguće postaviti na tri razine ovisno o djetetovoj dobi:

  1. razina (najviša): kada beba leži (visina podnice od poda 50 cm)
  2. razina (srednja): kada dijete sjedi (visina podnice od poda 36 cm)
  3. razina (najniža): kada dijete ustaje (visina podnice od poda 18 cm)

Krevetić na bočnoj stranici ima dvije uklonjive prečke kako bi starije dijete moglo samostalno ulaziti i izlaziti iz krevetića. Gornji rubovi krevetića su zaobljeni i zaštićeni mekanim PVC rubom kako bi dijete zaštitili od mogućih oštrina. Prednja stranica ima lijepi otisak izrađen od ekološki prihvatljivih i potpuno za dijete neškodljivih boja. Otisak ima lijepe i žive boje koje su izrađene na poseban način da ne blijede i ne troše se.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Show sidebar