Lagana i kompaktna dječja kolica RoyalBaby zadovoljit će zahtjeve djeteta i roditelja tijekom svakodnevnog korištenja. Opcija sklapanja jednom rukom osigurava brzo sklapanje i rasklapanje.

Sjedalo i sklapanje – RoyalBaby dječja kolica: promijenjiv položaj sjedala na način da dijete gleda u vas ili u smjer kretanja. Izuzetno su kompaktna s funkcijom brzog sklapanja, a samim tim vrlo praktična za odlaganje i transport. Mogu lako stati u prtljažnik automobila tijekom putovanja.

RoyalBaby dječja kolica različite mogućnosti prilagodbe: s naslonom za leđa u više položaja, podesivim od 100 do 150 stupnjeva. Omogućuju vašem djetetu opuštajući san u pokretu. Oslonac za nogice se može podešavati i prilagođavati trenutnim potrebama. Kolica imaju troslojni podesivi iznimno veliki baldahin sa suncobranom za zaštitu od štetnih UV zraka (UPF 50) i prozorčić na vrhu kako bi uvijek imali dijete pod nadzorom.

Podesivi naslon za leđa i vrat: beskonačan kut naslona za leđa od 100-170 stupnjeva i naslonu za noge s neovisnim podešavanjem. To će vam omogućiti jednostavno rasklapanje naslona kada dijete želi odspavati.

Siguran konstrukcijski dizajn: sjedalo kolica ima sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka s podstavljenim ramenima i kopčama kako bi se osigurala sigurna i udobna vožnja. Aluminijska konstrukciju okvira osigurava izdržljivost kolica. Fiksni trokutasti potporni okvir za maksimalno dozvoljeno opterećenje do 23 kg za djecu od 6 do 36 mjeseci.

RoyalBaby dječja kolica opremljena su kotačima koji apsorbiraju udarce i prednjim kotačima koji se okreću za 360 stupnjeva za odličan radijus okretanja i slobodu upravljanja. Savršena su kombinacija funkcionalnosti i kompaktnosti, jednostavna za korištenje i održavanje.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.