Baby Mix interaktivna kocka

Original price was: 24,95 €.Current price is: 19,95 €. Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 24,95 

Baby Mix interaktivna kocka. Kocka s glazbenim efektima potiče koordinaciju i senzorni razvoj, te vježba finu motoriku vašeg djeteta. Sadrži set rotirajućih zupčanika, rupe za umetanje pričvršćenih igračaka ili sat, zahvaljujući kojima će vaše dijete naučiti prepoznavati vrijeme.

Na zalihi - Rok isporuke 3 radna dana

EAN: 5902216914681
Opis

Opis

Baby Mix interaktivna kocka. Kocka s glazbenim efektima potiče koordinaciju i senzorni razvoj, te vježba finu motoriku vašeg djeteta. Na svojih 6 ploha kocka u veselim tonovima donosi niz zanimljivih edukativnih i zabavnih sadržaja. Posjeduje set rotirajućih zupčanika, rupe za umetanje pričvršćenih igračaka ili sat, zahvaljujući kojima će vaše dijete naučiti prepoznavati vrijeme.

Kocka sadrži i mali klavir ili tipke na kojima vaše dijete može svirati različite melodije. Dizajnirano za djecu stariju od 6 mjeseci.

Od oblika kocka sadrži nekoliko slova, zvijezdu, trokut, kocku, valjak i slično za koje treba prepoznati odgovarajući otvor te ih potom ubaciti u kocku.

Baby Mix interaktivna kocka – dimenzije cca. 15 x 15 x 15 cm.

Težina 600g.

Igračka sadrži tri AA baterije od 1,5 V.

Kod odabira interaktivnih, edukativnih i didaktičkih igračaka uvijek vodite računa o uzrastu i dobi djeteta za koje kupujete igračku. Djeca će se više interesirati za igračke koje su prilagođene njihovom uzrastu.

Pakiranje: Interaktivna kocka dolazi u poluzatvorenom kartonskom darovnom pakiranju. Izrađena je od u potpunosti neškodljivih materijala.

UPOZORENJE: Igračka je namijenjena djeci starijoj od 6 mjeseci. Prije nego igračku predate djetetu OBAVEZNO uklonite svu ambalažu jer postoji opasnost od gutanja i gušenja. Nakon što uklonite ambalažu odložite je u odgovarajući spremnik za otpad.