Tutek

Tutek je tvrtka koja se već više od 40 godina bavi proizvodnjom dječjih kolica. Konstantna posvećenost i briga za vlastite proizvode učinila nas je jednim od neupitnih lidera na tržištu poljskih i europskih proizvođača dječjih kolica. Kao obiteljskoj tvrtki vrlo su nam bitne obiteljske vrijednosti. Svaka pojedinačna kolica proizvodimo s najvećom pozornosti. Svi dizajni su razvijeni na bazi potreba i očekivanja roditelja s mislima usmjerenim na udobnost i sigurnost djece.

Kao tvrtka stalno se razvijamo, kako u pogledu materijala, tehnologija i dizajna, tako i u pogledu ljudskih potencijala, pozicioniranja na tržištu i u samim maloprodajama. To je jedini način kako možemo povećati naše prisustvo i aktivnost uz usavršavanje naših proizvoda. U isto vrijeme trudimo se zadržati cijene stabilnima. Kvaliteta naravno traži i veće troškove, no razumijemo kako mladi roditelji imaju mnoge izdatke i zato pozorno pratimo i držimo naše cijene prihvatljivima.

Uvijek smo vrlo otvoreni i spremni na razgovor o našim proizvodimo i zato Vas pozivamo da nam se obratite na e-mail: biuro@tutek.pl. Svaka povratna informacija je dobrodošla.

Vaš Edward Tutakowski