On Sale!
Featured

Tutek 3U1 kolica Grander Lift NGF 5

(1)

Vrlo komforna za dijete, sigurna za njegovu kralježnicu i vrlo praktična za roditelje. Jednostavna za manevriranje. Ova kolica jamče vožnju djeteta bez ikakvih kompromisa za njegovu sigurnost i udobnost čak i na najzahtjevnijim terenima.

Lagana aluminijska konstrukcija, četiri kotača sa zračnicama, te opcija zaključavanja prednjih kotača u ravni položaj. Stražnja osovina sadrži kočnicu i amortizere koje je moguće podesiti na mekše i tvrđe po želji.

Tutek je na svojim kolicima razvio i anti-shock sustav kod kojega se prednji kotači povlače unatrag kada naiđu na prepreku što funkcionira kao jastuk i ublažava udar.

Montaža svih elemenata na kolicima je iznimno jednostavna zbog one-click sustava koji pruža i opciju montiranja svakog segmenta u oba smjera. Kotači se također montiraju i demontiraju jednim klikom!

Nosiljka ima i funkciju kolijevke s blokatorom i komfornu ručku za nošenje dok je sam krović vrlo prozračan i osigurava kvalitetan protok svježeg zraka.

Veliki krović na sportskom ili sjedećem dijelu maksimalno štiti od sunca, ali i padalina i vjetra. Podesivi oslonac za nogice je obložen eko-kožom kao i prednja prečka. Sjedeći dio moguće je podesiti u ležeći ili nulti položaj, dva poluležeća i sjedeći, a opremljen je sigurnosnim pojasom s 5 točaka uporišta.

Ispod sjedećeg dijela nalazi se prostrana košara za do 5kg stvari koja se zatvara patentnim zatvaračem.

Autosjedalica je namijenjena djeci od 0-10 kg, unutar sjedalice je i dodatni jastučić za novorođenče, te sigurnosni pojas s 5 točaka uporišta.

Uz kolica dobivate zimske navlake za sva tri segmenta, te praktičnu i lijepu torbu za mame koja krije navlaku za kišu, te zaštitnu mrežicu za komarce i kukce.

3.799,00 Kn 3.399,10 Kn

Na zalihi

Komentiraj

  1. 5 out of 5

    Super