U kategorijama: BEBINA SOBA > Drvene komode

Featured

Drewex soba Žirafica – Oak santana / white

Soba Žirafica Oak Santana/White sastoji se od krevetića, komode za presvlačenje bebe i garderobnog ormara. Svi elementi izrađeni su od kvalitetnog drva borovine, obojani u potpunosti neškodljivim bojama, te posjeduju važeće europske sigurnosne certifikate.

KREVETIĆ:

Jedna bočna stranica ima dvije odvojive šipke kako bi starije dijete moglo samostalno ulaziti i izlaziti iz krevetića, a podnica je podesiva na tri razine. Bočne stranice krevetića sastoje se od 15 drvenih šipki promjera 16 mm. Krevetić je težak 21 kg, najveća nosivosti je 20 kg, dok su vanjske dimenzije 123 x 98 x 65 cm.

KOMODA:

Uz tri prostrane ladice unutrašnjih dimenzija 69x x35 cm, na gornjem dijelu nalazi se ograđena površina za podlogu za presvlačenje dimenzija 72 x 50 cm koja se jednostavno postavlja i uklanja po potrebi. Vanjske dimenzije komode s podlogom za prevlačenje su 94 x 83 x 74 odnosno bez podloge 86 x 83 x 48 cm, dok je težina komode 41 kg.

GARDEROBNI ORMAR:

Izuzetno praktičan jer ima četiri uspravne police, dvije nosive šipke za vješalice i ladicu u donjem dijelu. Dimenzije ormara su 160 x 83 x 48 cm, a težina 71 kg.

MADRAC:

Izrađen od ekološki prihvatljive pjene sa strukturom otvorenih pora koja daje dobru elastičnost i udobnost. Visoka prozračnost pjene omogućuje dobru propusnost i odličnu termoregulaciju te se tako madrac održava suhim i smanjuje se mogućnost pojave grinja i bakterija.

Dimenzije madraca su 120 x 60 x 12 cm, a antialergijska skidiva navlaka zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex standarda. Madrac je proizveden u Hrvatskoj.

Krevetić, komoda i garderobni ormar proizvedeni su u EU, Poljska i posjeduju jamstvo 12 mjeseci.

4.999,00 Kn

Dostupno na upit (rok isporuke 3-6 tjedana)

Komentiraj

Još nema komentara.