U kategorijama: Dječja kolica > Kolica 3u 1 > 4Baby > Atomic

On Sale!

4Baby 3u1 kolica Atomic Dark Grey

Set dječjih kolica 4BABY Atomic 3u1 sadrži sportska kolica, nosiljku i autosjedalicu Colby, te odgovarajuće adaptere kako bi i autosjedalicu mogli montirati na kolica.

Kolica Atomic imaju laganu aluminijsku konstrukciju, te mekane kotače od ewa pjene, a izrađena su u skladu sa zahtjevima sigurnosne norme EN1888, te su namijenjena za djete od rođenja pa do 15 kg.

Položaj leđnog nagiba postavlja se pomoću remena što omogućuje beskonačan broj pozicija, oslonac za nogice je također podesiv, a ispod sjedala je prostrana košara za stvari.

Na samom sjedalu postoji i dodatni jastučić za manje dijete, a za sigurnost brine sigurnosni pojas s uporištem u pet točaka.

Prednje kotače je moguće zaključati u ravni položaj, na stražnjima je kočnica, na konstrukciju se nalazi praktičan pretinac za bočicu, a ručku kolica možete prilagoditi na više ili niže.

U kompletu se nalazi i topla zimska navlaka koja u kombinaciji s velikim krovićem maksimalno štiti dijete u kolicima za hladnijih dana.

Prednja prečka i ručka imaju presvlake od eko-kože.

Košara Atomic jednostavno se postavlja na konstrukciju na način da dok vozite kolica gledate u dijete. Uz košaru u setu je i torba za mame koja se lako i brzo transformira u praktičnu podlogu za presvlačenje. Unutrašnjost košare kao i madrac su s vanjske strane od pamuka, a jednostavno se skidaju i peru.

Krović košare se pritiskom na bočne gumbe spušta, a za hladnije dane i ovaj segment je opremljen zimskom navlakom.

Treći segment ovog 3u1 kompleta je autosjedalica Colby namijenjena djeci od rođenja pa do 13kg koja je izrađena u skladu sa zahtjevima sigurnosne norme ECE 44/04.

Colby ima jastučić za novorođenče, sigurnosni pojas s uporištem u tri točke, zimsku navlaku za nogice, podesivu ručku u tri pozicije, te funkciju kolijevke.

2.699,00 Kn 2.429,10 Kn

Na zalihi

SKU: 954359

Categories: , , , ,

Tag:

Jamstvo na sve elemente: 24 mjeseca.

Dimenzije kolica:

Sklopljena: 56/5595 cm

Rasklopljena: 56/104/90 cm

Sjedalo: 37/45/24 cm

Težina: 8,6 kg

Promjer stražnjih kotača: 19 cm

Promjer prednjih kotača: 17 cm

Dimenzije košare: 45/64/88 cm

Težina košare: 4,2 kg

Dimenzije autosjedalice: 40/65/41 cm

Sjedalo: 28/75 cm

Težina autosjedalice: 2,5 kg

 

Komentiraj

Još nema komentara.