4BABY

Čarobnjakov šešir je generalni zastupnik za Republiku Hrvatsku poljskog proizvođača opreme za bebe 4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednim godinama zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda postao prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.

4BABY Vam nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i ležaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.

Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, za nas, (osim očitih sigurnosnih pitanja), na koji smo stavili poseban fokus, je da smo svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje.
Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.